Oprindeligt fra den 24.juli 2013

der har været lidt stille på bloggen, men ikke fordi at der ikke har været noget at dele…

sidste uges helt vidunderlige retreat At Mimis ved almindingen på bornholm var fyldt med magiske øjeblikke og det kan være svært at beslutte, hvad jeg skal vælge at fortælle om vores første retreat på solskinsøen…

mon det var os, der med 20 timers yoga og mange solhilsner fik solen frem, hvor vi mediterede, chantede og dyrkede yoga både inde og ude i mimis skønne baghave og flere måtte konstatere, at det er nemmere at lave omvendtstående stillinger ned ad bakke…? 🙂

udover mange gyldne stunder på yogamåtten blev vi forkælet med alverdens lækkerier og oplevede en udsøgt picnic i vandkanten badet i solens sidste lys over gudhjem, var på fælles udflugt til dueodde, hvor sandet ganske rigtigt er finere end noget andet sted…og gik meditative ture i almindingen…

en ting er helt sikkert: sommeryoga på bornholm er ligeså idyllisk som det lyder og vi er flere, der vender tilbage…

der er ved at blive oprettet et galleri, så der dukker snart billeder op fra retreatet – se foreløbig denne lille video her fra torsdagens yoga i baghaven.