yoga retreat i Mexico – november 2016

vores yogarejse rundt i den eksotiske stat, Oaxaca præsenterede Mexico på smukkeste vis i en uges solopladning på den tropiske stillehavskyst med yoga til lyden af regnskovens eksotiske lyde og bølgerne i baggrunden…og en uge oppe i bjergene tæt på månen og himlen med yoga i stilhed bag skyerne…

SUN, SEA AND SAND

Mario’s yogaranch ved kysten viste sig at være ikke mindre end optimalt til yoga retreats, hvor vi dyrkede yoga i et lille yogatempel omgivet af regnskov med lyden af eksotiske fugle og bølgerne i baggrunden…
på billedet ovenover ses den sidste solopgang fra vores skønne strand om morgenen, inden afrejse mod bjergene…

Hver morgen vågnede vi til den skønneste solopgang og i løbet af dagen havde vi den smukke sandstrand helt for os selv – stillehavets brusende bølger føltes som at bade i champagne.

her er nogle associationer:
pelikaner og papegøjer
blomstrende aloe vera og agaver
kaktusser og kokospalmer
guacamole og tortillas
brujas/heksedoktorer og gudinder
ceremonier og temazcal/svedehytte

BJERGE, SKYER OG ILD
Thomas’ økologiske farm ligger et par timers kørsel fra kysten oppe i bjergene i + 2000 meter over havet. Farmen består af et større skovområde, hvor man kan vandre og ride i timevis til flere vandfald.
på billedet ovenover ses solnedgangen, der leger med skyerne helt ned til kysten med skovklædte bjergkæder, så langt øjet rækker…

Hvert måltid er en gourmet fest skabt ud af farmens egne solmodne råvarer, hvor vi oplevede en udsøgt sanseoplevelse – vi følte os tæt på himlen og nød solnedgangen over skyerne med udsigt til frodige bjerge, der fortsætter helt ud til Stillehavet.

nydelse og fordybelse
gourmet og detox
skov og vandfald
ild og pejsehygge
sauna og massage
heste og cikader
vandrøring og chanting

og yes, yogaferien er booket til næste år 😉