jeg elsker at retreate, at trække mig tilbage fra livet med alle dets ansvar og forpligtelser og i stedet søge nærværet, sanseligheden og fordybelsen som kun kan findes i nuet.

retreats betyder, at jeg ikke skal forholde mig til noget eller nogen andre og virker som en pause i hverdagen væk fra præstationer og forventninger.

som at hive stikket ud med friheden til selv at bestemme om jeg overhovedet g i d e r – kun gøre noget udelukkende af lyst…!

at være på retreat betyder at få et perspektiv i hverdagen, hvor jeg får mig selv i fokus og kommer tilbage til mig selv.

det er nemmere at både se men osse tage sig af andre og vi mennesker er tilbøjelige til at sætte vores børn, mand, job, veninder eller kæreste så højt, at de ender med at blive vores første prioritet – resultat: vi mister kontakten med os selv.

på retreats får vi muligheden for at slippe alle vores roller og finde ind til kernen.

vi gir slip på alt det, vi tror vi er…kroppen, smerter, depressionen, titler, stress og forventninger til, hvordan det ‘bør’ være…

vores naturlige tilstand af balance genoprettes, når vi fjerner det, der generer…

med yoga opstår velværet helt naturligt, når vi får strakt og bøjet, styrket og afslappet kroppen, så spændinger og blokeringer ophæves.

det hjælper gevaldigt at ku trække vejret i frisk luft – den naturlige balance genoprettes, når vi trækker vejret korrekt, hvilket er umuligt med mindre vi har en god holdning som er nødvendig for et frit flydende åndedræt.

meditation gir fred i sindet, der opstår, når vi lytter så pauserne mellem tankerne forlænges…!

at retreate er at vende tilbage til sig selv og få en pause midt i sin travle hverdag.

kvaliteten af vores tilstedeværelse er afgørende for om vi mærker os selv og at vi når både os selv og hinanden…

retreats viser vejen tilbage til os selv!
så måske ændrer du ikke verden ved at gå på retreat, men måske du vender tilbage til dit liv med nye øjne – og så er verden ny…