Oprindeligt skrevet den 4.september 2012

HVAD ER YOGA FOR DIG?

dejligt, at der er ved at komme gang i bloggen!

ann skrev: Da jeg oplevede yoga for første gang for 4 år siden, var jeg inde i en stresset periode i mit liv. Yogaen gav mig et frirum, hvor jeg kunne fordybe mig, ikke skulle tage stilling til andet end min krop og de stillinger den skulle være i, og en ro i mit sind. Jeg elsker følelsen af afslappethed og den salige væren efter en yogatime. Jeg er helt sikker på, at det er yogaen jeg kan takke for at mit sind er så dejlig roligt nu. Jeg bliver nærmest lykkelig når jeg praktiserer yoga.

anders skrev: Yoga for mig er balancen mellem himmel og jord.

helle skrev: Yoga er for mig noeglen til at finde stilhed midt i travlheden. Hele vores samfund er bygget op paa at vi skal vaere hurtigere, ‘bedre’, stoerre, mere effektive og hele tiden opnaa ‘mere’. Det har sin pris. Prisen er det autentiske liv hvor vi kender os selv og bliver bedre til IKKE at identificere os med vores tanker, men se hvem vi virkeligt er – ogsaa selv om det foerst kun er i glimt og processen maaske tager hele livet. At kende os selv giver indre styrke, virkelig styrke som kan hjaelpe os gennem livets vanskeligheder men ogsaa hjaelpe os til bare at vaere gladere og mere tilfredse med NUET.

jeg skrev i en artikel: yoga er en måde at lære sig selv at kende på – læs den her

måske der er flere, som har lyst til at svare på spørgsmålet – hvad er yoga for dig?