Det har været nogle fyldte sidste dage med et skønt retreat i weekenden, hvor regnen silede, hvilket heldigvis er uvæsentligt, når vi er på yogini retreat på det charmerende kurhjem, Villa Fjordhøj, som er vidunderligt året rundt uanset vejr og vind. Fornem stemningen på et lille videoklip fra søndagens morgenyoga i templet på www.galleri.meditativyoga.net/#!album-24

I går mandag var sæsonstart for aftenskolen, så her kæmpede jeg mig igennem monsunregnen til Virum og underviste de to hold med 27 på det første og 18 yoginier på det andet; alle mødte op på nær to… 🙂
Der er stadig plads på sidste hold, tilmelding her

Så efter al regnen var det med et stort smil om munden, at jeg pakkede bikinien og yogamåtten og nu er på vej sydpå…

Det er ikke hver dag, at man har muligheden for at oprette et blogindlæg fra 10 kms højde langt oppe over skyerne meget tæt på himlen…

Men det kan jeg i dag, hvor turen går til Kreta. Så det vil jeg udnytte rejsen til, hvor jeg jo alligevel skal sidde stille på meget lidt plads i de næste tre timer.

Vi er i alt 21 yogier, der de næste 18 dage dyrker yoga under den græske blå himmel.

Nogle er med i hele perioden, men de fleste deltager i en uges undervisning, hvor vi dyrker yoga til solopgang og til solnedgang, 4 timer dagligt undtagen lørdag, der er den ugentlig fridag.

Det er 9.gang vi skal holde yogaferie i det græske ø-hav, men første gang vi er på Kreta.

Sidste år gik turen til Luc Bessons ø Amorgos, der var scene for dykkerkultfilmen, Le Grand Bleu.
Det viste sig at være en længere rejse, hvilket er en af grundene til at vi i år valgte Kreta, som jo er noget nemmere at komme til.

Men osse fordi Kreta er en større ø med en enestående natur ikke mindst pga de mange høje bjerge med mere end 50 bjergtinder på over 2.000 meter.

I bjergene findes flere nationalparker, sommerfugledale og dybe kløfter, der tiltrækker bjergbestigere og vandrere fra nær og fjern. Den kendteste af alle er Samaria-kløften, som hvert år besøges af mange tusind turister.

Vi skal bo ved foden af bjergkæden, Lefta Ori, de hvide bjerge, som har fået navnet, fordi de er dækket af sne helt frem til juni måned.
Vi bor i bugten, Sougia, der ligger på øens sydkyst i læ af bjergene, som derfor praler med et mildere klima og højere temperaturer end i resten af Europa.

Dejligt at forlade det danske våde efterår og ku se frem til at forlænge sommeren med den årlige yogaferie i alt det græske blå…

Du kan læse mere om efterårets yogaferie på min hjemmeside www.meditativyoga.net under yogaferie og Grækenland…