EVENTYRERNES KLUB, Nyhavn 53
ONSDAG den 21.marts 2018
Foredragsholder: Britt Søndergaard, yogini og verdensfarer.

vi har alle de samme spørgsmål: hvem er jeg – hvad gør mig lykkelig?
vi leder i de fjerneste egne på de højeste bjerge altid uden for os selv for at opdage svaret er indeni, nu og lige her.jeg tog ud i verden af samme grund som jeg dyrker yoga – ønsket om at lære mig selv at kende, flytte mine grænser, opdage mine stærke og arbejde med mine svage sider i et mere bevidst liv udenfor måtten… mere HER

Jeg har hørt om eventyrernes klub siden jeg var en lille pige, så det var sjovt at opleve klubben i de gamle charmerende lokaler, der emmer af historier og samler danske eventyrere rundt om det kæmpe store runde træbord, hvori medlemmers navne gennem tiderne er indridset… – og jeg fandt min onkel, og fik en rar og usædvanlig aften blandt storvildtsjægere og kvindelige indiana’ere i alderen fra 30 år og op til godt 80…

Her er oplægget til aftenens foredrag:
Glæd jer til en spændende aften, hvor Britt vil løfte lidt af sløret for historierne bag sine mange rejser og mildest talt eventyrlige liv…

Efter gymnasiet blev Britt guide i Europa, men det var alt for begrænsende, når verden nu er så meget større. Så i de næste mange år rejste og/eller boede, studerede og arbejdede hun i mere end 80 lande. Her er bare en nogle enkelte eksempler i mere eller mindre tilfældig rækkefølge: Britt har arbejdet som sproglærer i Japan, solgt malerier på gaden i Hong Kong, været statist i en film i Kina og model i Barcelona, har uddannet sig til akupunktør i Sri Lanka, shiatsu-thaimassør i Chiang Mai, er blevet optaget som familiemedlem af tre stammer i Kenya, arbejdet som cowgirl på en farm i Australien, jf. billedet, været stuepige og massør på et krydstogtsskib i Sydhavet, taget et utal af yoga- og meditationskurser i forskellige ashrams i Indien, været mountainbikeguide i Tyrkiet, studeret pranayama i Himalaya og gennemgået flere vipassana-retreats med meditation og 10 dages stilhed i Asien. Herhjemme er hun kendt som tidligere formand for Vegetarforeningen, som yogalærer og har udgivet både cd’er, dvd’er og bøger om yoga og om urter samt rejsedagbogen ‘Hvorfor ikke?’. Hun underviser i København og omegn, når hun ikke er vært og lærer for sine danske elever, der følger hende på yogaferier i bl.a. Indien, Mexico og Grækenland… Foredraget blev krydret med 70 udvalgte billeder af mit liv i alle mulige situationer, lande og jobs – og jeg blev bagefter honoreret med klubbens egen bog, langt ude i verden – på rejse med kvindelige eventyrere.
se nogle af de særligt udvalgte her på galleriet, mit eventyrlige liv

Bagefter opdagede jeg, at formanden havde skrevet i den:
Kære Britt
Fantastisk rejse. Du er vidunderlig! Tak for et fantastisk foredrag!
Kærlig hilsen Mette Forum
+ kvindelige eventyrerers klub